man wearing mud mask

Welkom in de betoverende wereld van schoonheid en zelfverzorging, recht hier in het hart van Wageningen. Stap binnen bij de exclusieve schoonheidssalon Wageningen, waar elke behandeling een reis is naar ontspanning, verjonging en natuurlijke schoonheid. Ontdek de geheimen van de bekwame schoonheidsspecialiste en dompel jezelf onder in luxe als nooit tevoren. In schoonheidssalon Wageningen komt schoonheid tot leven, en het begint allemaal hier!

Behandelingen

In de salon vind je allerlei soorten arrangementen die door schoonheidsspecialiste Wageningen worden aangeboden. In de schoonheidssalon vind je de volgende: De basic beauty arrangement van € 30. Hier worden huidanalyse, reiniging, peeling, epileren, vapozone, dieptereiniging of harsen of verven van wimpers en wenkbrauwen of gezicht en nekmassage, masker en verzorgende producten aangeboden. Dan heb je het optimale beauty arrangement van € 48. Hier wordt huidanalyse, reiniging, peeling, epileren, vapozone, dieptereiniging of vochtbehandeling of anti wrinkle of antistress en repair list, gezicht en nek massage, verzorgend product en lichte make-up aangeboden. Ook heb je een special beauty arrangement van € 73 en daar worden ook: Huidanalyse, reinigen, special derma peeling, vapozone, reiniging, kuurbehandeling of vocht behandeling of anti wrinkle behandeling of antistress of repair lift, massage gezicht en nek, verzorgend product en make up aangeboden. Daarnaast wordt er ook een spa wellness beauty arrangement aangeboden en dat is een behandeling die de schoonheidsspecialiste Wageningen doet wat weldadig is voor je lichaam en geest dat gecombineerd is met het optimale beauty arrangement en er ten slotte een wimper verlenging van € 99 inclusief mascara! 

Acties

Laat u betoveren door de speciale acties: De new look arrangement is normaal € 51 en nu € 39. Collageen Boost arrangement is normaal € 51 en nu € 39 en ten slotte de wellness sensatie arrangement Spa Jet, die normaal € 51 is en nu maar € 39! Gun jezelf een verfrissende start en geniet van de unieke verwennerijen van schoonheidssalon Wageningen door de beste schoonheidsspecialiste Wageningen!